Freaky Food Festival

Dit project vond ik erg leuk om te doen. Hierbij moest ik: 3 posters maken, waarvan 1 als moving poster en een folder; voor elk elke stad waar het festival komt.

Om alles te maken heb ik: Illustrator, InDesign en After Effects voor gebruikt. Met InDesign heb ik met dit project geleerd hoe ik een tabel erin kan plaatsen en bewerken. Dit was erg leuk om te doen, zeker met de uitkomst dat eruit is gekomen. Ook heb ik met dit project voor het eerst met After Effects gewerkt. In het begin was dit verwarrend, maar met behulp van docenten, YouTube en klasgenoten, kwam ik er uit.

Schetsproces

Het schetsen was wel een beetje lastig (in principe is het niet moeilijk, maar het op het idee komen wel). Uiteindelijk is het gelukt, dus daar gaat het om. Het schetsproces heb ik met potlood en paper gedaan. Digitaal kan ook. Alleen is de neiging er snel dat het mooi moet en/of goed moet. Oorspronkelijk had ik eerst ook ogen van fruit erbij. Aangezien de tekst anders nergens kon, heb ik het weg gelaten. 

Typografie

Met de typografie had ik veel verschillende variaties gemaakt. Zelf wist ik niet wat ik ermee moest dus had ik alles opgehangen en klasgenoten hadden gekozen dat dit het beste idee was, dus ben ik daarmee verder gegaan.